om oss

Och vårt bageri

Tänk att som glutenintolerant kunna gå och köpa sina frukostfrallor på ett lokalt bageri. Nu är det möjligt!

Vi vill ge vardagslyx åt de som saknar ett utbud för den fikasugna som inte belastar kroppen så hårt utan som ger både näring och energi!

Vi som driver detta är: David, som är utbildad bagare och har arbetat på traditionella bagerier tidigare och Ninna, som är utbildad kost- och hälsocoach på Paleo Institute samt en passionerad hemmabagare.

Vi har själva fått erfara hälsovinsterna som kommer med att undvika hårt processad mat, gluten, mjölkprotein samt vitt socker.

 

våra

Produkter

Vi använder oss av rena, naturligt glutenfria produkter och försöker att i första hand välja ekologiskt. Vi försöker även att söta våra bakverk med måtta. De ska vara en njutning till kaffet men inte upplevas stickande söta. Vi bakar många "traditionella" kakor på ett nytt och otraditionellt som exempelvis morotskaka med dadlar och mandel, cassava- och kokosmjöl eller en helt mjölfri kladdkaka tex. Vi bakar både med ägg men har även veganska bakverk. Rawfood, men även ugnsbakat. 

Vi försöker ha en bra mix av bättre alternativ för livsnjutning på ett hälsosammare vis.

Anmäl dig för nyhetsbrev!

Följ oss på:

  • Blogger - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

©2023 by Bread. Proudly created with Wix.com